Φτιάξτε ένα eshop στο facebook…



Επιθυμείτε να πουλήσετε απευθείας τα προϊόντα σας στο facebook, δηλαδή να φτιάξετε ένα eshop στο facebook;

Αν ναι, αυτό το post είναι για εσάς αφού παραθέτει το ιστορικό και καινοτόμα παραδείγματα από facebook σελίδες που το έχουν κάνει στο παρελθόν (και συνεχίζουν με επιτυχία στο παρόν).

Η webprofile προσφέρει υπηρεσίες facebook marketing για πάνω από ένα χρόνο και συχνά ακούμε από τους πελάτες μας αν μπορούν να πουλάνε προϊόντα απευθείας από το facebook. Έτσι αποφασίσαμε να το ψάξουμε και να σας δώσουμε την απάντηση.

Βιτρίνες αλλά όχι μαγαζιά…

Δύο γνωστά παραδείγματα βιτρινών είναι το threadless και το Best Buy. Και τα δύο προσφέρουν εκπληκτική ενσωμάτωση με τα social features του facebook αλλά δεν υποστηρίζουν πλήρης e-commerce συναλλαγές.

Best Buy facebook εφαρμογή Threadless facebook eshop

Aν και φαίνεται ότι μπορείτε να αγοράσετε απευθείας μέσω facebook, στην ουσία είναι μόνο βιτρίνα. Αν πατήσετε “Shop Now”, σας στέλνει στην ιστοσελίδα (δηλαδή στο eshop τους) και στο αντίστοιχο προϊόν.

Επίσης άλλο ένα παράδειγμα “facebook βιτρίνας” είναι το HerRoom.

Αληθινό facebook e-commerce

Η πρώτη σελίδα που κατάφερε να κατασκευάσει μια εφαρμογή, όπου επέτρεπε να ολοκληρωθεί μια συναλλαγή χωρίς να φύγει ο επισκέπτης από το facebook, ήταν το 1-800-Flowers.

Μετά ακολούθησε το “Ticket Window,” της Delta Airlines.

Delta facebook e-commerce application

Η διαφορά της Delta είναι ότι τρέχει η εφαρμογή 100% εντός του facebook. Στην περίπτωση του 1-800-Flowers έτρεχε σε facebook app.

Πλέον οι πιο εξελιγμένες σελίδες με facebook e-commerce είναι οι Adult Swim UK, Grayce by Molly Sims (Jewelry) και Orglamix Cosmetics.

Σε κάθε μια υπάρχει ένα tab που λέγεται “Shop Now” και εκεί προβάλλονται τα προϊόντα της εταιρίας. Όταν πατήσεις πάνω σε προϊόν για αγορά, αρχίζει το e-commerce κομμάτι της εφαρμογής.

Τα παραπάνω είναι πρωτοπωριακά παραδείγματα facebook e-commerce ενσωμάτωσης.

Αν επιθυμείτε να λάβετε επιπλέον πληροφορίες για το πως μπροείτε να μετατρέψετε μια facebook σελίδα σε ολοκληρωμένη facebook eshop εφαμρογή επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή στο 210 3478012.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are not a robot... *

Post Navigation