Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

Ανανέωση περιεχομένου

Αν έχετε οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) αναλαμβάνουμε να ανανεώνουμε το περιεχόμενό σας όποτε αυτό χρειαστεί, ανεξαρτήτως CMS.

Eνδεικτικά αναφέρουμε μερικά συστήματα διαχείρισης που αναλαμβάνουμε να υποστηρίξουμε: joomla, wordpress, profiler, ανεξάρτητης παραγωγής σύστημα ανανέωσης περιεχομένου, drupal, os-commerce, prestashop, opencart κτλ.

Καταχώρηση στην Google

H Google διαθέτει διάφορες δωρεάν υπηρεσίες καταχώρησης της επιχείρησής σας όπως το Google My Business. Αυτή η εφαρμογή είναι υπεύθυνη για την εμφάνιση της επιχείρησή σας στους χάρτες της Google και στις αναζητήσεις μέσω χαρτών. Σε περίπτωση που είστε καταχωρημένοι όταν κάποιος σας αναζητήσει ή αναζητήσει κάποια επιχείρηση της δικής σας δραστηριότητα (ή παρόμοια) αυτή θα εμφανιστεί στους χάρτες της Google με το όνομα σας (ή της επιχείρησή σας) με το συνολικό προφίλ της συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, ωραρίου λειτουργίας, τηλεφώνων επικοινωνίας, διεύθυνσης και πολλά άλλα.

Τα οφέλη από μια τέτοια καταχώρηση είναι πολλά, εκτός των παραπάνω, μερικά από τα οποία σας τα παραθέτουμε όπως τα αναφέρει η Google στην ιστοσελίδα της:
  • Εμφάνιση στο GPS
  • Ξεχωρίστε και οικοδομήστε αξιοπιστία
  • Έχετε τον έλεγχο της επιχείρησή σας
  • Μπορεί να βρεθεί σε οποιαδήποτε συσκευή φορητή ή μη ακόμα και σε οχήματα εξοπλισμένα με τους χάρτες της Google

Τα βήματα σε αυτήν την διαδρομή είναι:

Βήμα 1ο: Επικοινωνείτε μαζί μας

Αξιολογούμε τους σημερινούς στόχους και ανάγκες της επιχείρησης και το αποτέλεσμά τους στον χρόνο. Τους επικαιροποιούμε στις ανάγκες της διαδικτυακής αγοράς και μαζί αποφασίζουμε για τους τρόπους υλοποίησή τους.

Βήμα 2ο: Κοινωνικοποίηση

Ανοίγουμε τα κανάλια επικοινωνίας τις επιχείρησης, με τους πραγματικούς και άμεσους πελάτες της, ώστε να συλλέξουμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε για την επιχείρηση.

Βήμα 3ο: Εξυπηρέτηση

Χτίζουμε τις κατάλληλες τεχνικές υποδομές (φόρμες επικοινωνίας, call-to-action buttons, ώστε όλοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας να μπορούν εύκολα και γρήγορα να αντλήσουν τις πληροφορίες που χρειάζονται.

Αναβάλοντας ή επιμυκήνοντας την κάλυψη των αναγκών της επιχείρησή σας, καθυστερείτε την εξέλιξή της!

Όσο πιο "φρέσκιες" είναι οι υπηρεσίες της επιχείρησης τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες αύξησης της πελατειακής σας βάσης.

Χτίστε το αύριο, σήμερα!